Bug: Mythic Spawners broken on #3189, no error in console

Discussion in 'Bug Reports' started by Grunkle_Sans, Jan 30, 2020.

  1. Grunkle_Sans

    Grunkle_Sans New Member
    Supporter

    Joined:
    May 6, 2017
    Messages:
    13
    Likes Received:
    1
    Enter a brief description of what is broken Mythic Spawners broken on #3189, no error in console

    What version of Minecraft are you using? 1.14

    What server jar are you using? PaperSpigot

    What is this a bug report for? MythicMobs

    What version of the plugin are you using? 3189

    Describe the bug. Be as specific as possible, images or short gifs/videos are welcome but save configuration files for later sections. Write a whole paragraph if needed, help us bug testers replicate your issue!
    None of my Mythic Spawners are working, they worked before I updated to 1.15.2 and now they are busted. They may have worked when we first updated but when we updated to a newer MythicMobs build they stopped. Of course, if I downgrade there'll be errors in the console and all that good stuff.

    Example Configurations
    Here's a basic example I have of a spawner that is not working.

    Gallifreyan:
    SpawnerGroup: Gallifrey
    MobName: Gallifreyan
    World: GallifreyPlanet
    X: 303
    Y: 67
    Z: 42
    Radius: 10
    UseTimer: true
    MaxMobs: '-1'
    MobLevel: '1'
    MobsPerSpawn: 2
    Cooldown: 25
    CooldownTimer: 0
    Warmup: 10
    WarmupTimer: 0
    CheckForPlayers: true
    ActivationRange: 50
    ScalingRange: 25.0
    LeashRange: 32
    HealOnLeash: false
    ResetThreatOnLeash: false
    ShowFlames: false
    Breakable: false
    Conditions: []
    ActiveMobs: 0
     
    #1
  2. Grunkle_Sans

    Grunkle_Sans New Member
    Supporter

    Joined:
    May 6, 2017
    Messages:
    13
    Likes Received:
    1
    No option for 1.15 when making the report, I am on 1.15.2
     
    #2
  3. Grunkle_Sans

    Grunkle_Sans New Member
    Supporter

    Joined:
    May 6, 2017
    Messages:
    13
    Likes Received:
    1
  4. jaylawl

    jaylawl Developer
    Developer Community Manager Premium Supporter Supporter Quality Assurance

    Joined:
    Sep 16, 2015
    Messages:
    1,835
    Likes Received:
    175
    the config you posted must be either in code tags or as a pastebin / hastebin.
    this way its impossible to tell if your YML config is even functional, and it makes it hard af to read it
     
    #4
  5. Grunkle_Sans

    Grunkle_Sans New Member
    Supporter

    Joined:
    May 6, 2017
    Messages:
    13
    Likes Received:
    1
    This one always worked before we updated to 1.15.2. I'll send it in a pastebin
    https://pastebin.com/037X0XxL
     
    #5
  6. dwatsX

    dwatsX New Member
    Premium Supporter Supporter

    Joined:
    Jun 5, 2016
    Messages:
    15
    Likes Received:
    1
    This happened to me after i backdated from MythicMobs 4.9 to MythicMobs 4.8. 498 spawners had MaxMobs changed to -1. I was able to restore them from a backup, but only while the server was not running. If I uploaded my backup spawner files while the server was running, MythicMobs would immediately change all spawners to MaxMobs: -1. However, if you manually update the spawner using /mm spawners set <spawner name> maxmobs 1, it would update properly and would stay that way.
     
    #6
  7. colada

    colada New Member
    Premium Supporter Supporter

    Joined:
    Sep 14, 2019
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Not sure if this is related or not but..

    Using this in VanillaMobs.yml:

    CREEPER:
    Skills:
    - remove @self ~onSpawn

    This also hasn't been working for me (and some others on discord) using 1.15.2. Mobs follow this when spawning manually via MM, but when they are already spawned naturally they are not de spawning as they should. Was working fine pre 1.15.2 however.
     
    #7

Share This Page