What's new

Verified Issue Bug: Imported Items can't be given anymore

Elric

New Member
Joined
Nov 10, 2017
Messages
14
Enter a brief description of what is broken Imported Items can't be given anymore

What version of Minecraft are you using? 1.14

What server jar are you using? PaperSpigot

What is this a bug report for? MythicMobs

What version of the plugin are you using? 4.9.0

Describe the bug. Be as specific as possible, images or short gifs/videos are welcome but save configuration files for later sections. Write a whole paragraph if needed, help us bug testers replicate your issue!
Hello,
I was using premium dev versions last months (I had bought 2 months premium), and I had no problem with this. But since a few days ago (so it must be broken since a few updates before official 4.9.0) my imported items (mob eggs and heads) don't work anymore. When I try to get one using /mm items get, it tells me "Could not get item: item is improperly configured and returned null."
I tried doing /mm items import with another mob head for test purposes, but it returned the same error : all my imported items don't work anymore (so again, they were working a few weeks ago).
I can get not-imported items fine.

PS : If you could roll out an update free for everybody with this fix, it would help me a lot... already bought 2 months of premium (10$) and I can't really afford more just for 1 bug fix, even if that's a functionnality I use a lot

Thanks

Example Configurations
Dimanche2:
ItemStack:
==: org.bukkit.inventory.ItemStack
v: 2227
type: PLAYER_HEAD
meta:
==: ItemMeta
meta-type: SKULL
display-name: Clay Pot
internal: H4sIAAAAAAAAAE2PwW6CQBRFX5s0oaSf0S3JDAiFRRe0WBwiQ1FEmB3CGBkHaxQU+K5+YFl2eXPOWVwVQIWX9bGT8vvys68lV+CRVPBqlRiVumNp2EaVNpvhQrMNHWuWg4s9NktuI0MFdYrO/NLW/PoMSsv7trvwqwoADwo8pYXsOPzyIUAsO6AqC2Q5EGvayRrJiIjzGzmlw+6TWKSZ+MK1loPzzzXbYmvK3AgO7BR3uyZFS2Ml+WKFy2Zzo+IgqHDvdAx1to3N0CN9nlQNS8ohFMdZ5Mf3PIn7yJsbVJ8PzCNj6AeSiXiMvA8Zjm5Pmw2mYyqonhvM/xK0Dpx9ht6nB/AHTUWhGBwBAAA=
 

Duckling

New Member
Premium Supporter
Supporter
Joined
Jun 23, 2016
Messages
13
Similar experience. Even with items like Wooden Swords--the issue is not linked to it being a playerHead, or anything like that.
For Example:
Weapon1:
ItemStack:
==: org.bukkit.inventory.ItemStack
v: 2230
type: WOODEN_SWORD
meta:
==: ItemMeta
meta-type: UNSPECIFIC
display-name: §5Silly Sword
enchants:
KNOCKBACK: 1
DAMAGE_ALL: 1​
 

frankyboi

New Member
Joined
Feb 23, 2020
Messages
1
same case here i did mm i import and the items do import but i cant get them back using mm...it says ''item is improperly configured and returned null." before the official 4.9.0 premium update it was working fine...for example this is what i imported but cant get it using /mm i get
maxboots:
ItemStack:
==: org.bukkit.inventory.ItemStack
v: 2227
type: DIAMOND_BOOTS
meta:
==: ItemMeta
meta-type: UNSPECIFIC
enchants:
DEPTH_STRIDER: 3
PROTECTION_ENVIRONMENTAL: 4
MENDING: 1
THORNS: 3
DURABILITY: 3
 

Kuba4ful

New Member
Joined
Mar 22, 2020
Messages
1
I have the same issue, and since no one posted the error message before, I guess I will be the first one to do it.

org.bukkit.command.CommandException: Unhandled exception executing command 'mm' in plugin MythicMobs v4.9.0-3255
at org.bukkit.command.PluginCommand.execute(PluginCommand.java:47) ~[patched_1.15.2.jar:git-Paper-143]
at org.bukkit.command.SimpleCommandMap.dispatch(SimpleCommandMap.java:159) ~[patched_1.15.2.jar:git-Paper-143]
at org.bukkit.craftbukkit.v1_15_R1.CraftServer.dispatchCommand(CraftServer.java:752) ~[patched_1.15.2.jar:git-Paper-143]
at net.minecraft.server.v1_15_R1.PlayerConnection.handleCommand(PlayerConnection.java:1825) ~[patched_1.15.2.jar:git-Paper-143]
at net.minecraft.server.v1_15_R1.PlayerConnection.a(PlayerConnection.java:1633) ~[patched_1.15.2.jar:git-Paper-143]
at net.minecraft.server.v1_15_R1.PacketPlayInChat.a(PacketPlayInChat.java:47) ~[patched_1.15.2.jar:git-Paper-143]
at net.minecraft.server.v1_15_R1.PacketPlayInChat.a(PacketPlayInChat.java:5) ~[patched_1.15.2.jar:git-Paper-143]
at net.minecraft.server.v1_15_R1.PlayerConnectionUtils.lambda$ensureMainThread$0(PlayerConnectionUtils.java:23) ~[patched_1.15.2.jar:git-Paper-143]
at net.minecraft.server.v1_15_R1.TickTask.run(SourceFile:18) ~[patched_1.15.2.jar:git-Paper-143]
at net.minecraft.server.v1_15_R1.IAsyncTaskHandler.executeTask(IAsyncTaskHandler.java:136) ~[patched_1.15.2.jar:git-Paper-143]
at net.minecraft.server.v1_15_R1.IAsyncTaskHandlerReentrant.executeTask(SourceFile:23) ~[patched_1.15.2.jar:git-Paper-143]
at net.minecraft.server.v1_15_R1.IAsyncTaskHandler.executeNext(IAsyncTaskHandler.java:109) ~[patched_1.15.2.jar:git-Paper-143]
at net.minecraft.server.v1_15_R1.MinecraftServer.ba(MinecraftServer.java:1038) ~[patched_1.15.2.jar:git-Paper-143]
at net.minecraft.server.v1_15_R1.MinecraftServer.executeNext(MinecraftServer.java:1031) ~[patched_1.15.2.jar:git-Paper-143]
at net.minecraft.server.v1_15_R1.IAsyncTaskHandler.awaitTasks(IAsyncTaskHandler.java:119) ~[patched_1.15.2.jar:git-Paper-143]
at net.minecraft.server.v1_15_R1.MinecraftServer.sleepForTick(MinecraftServer.java:1015) ~[patched_1.15.2.jar:git-Paper-143]
at net.minecraft.server.v1_15_R1.MinecraftServer.run(MinecraftServer.java:938) ~[patched_1.15.2.jar:git-Paper-143]
at java.lang.Thread.run(Unknown Source) [?:1.8.0_181]
Caused by: java.lang.NullPointerException
at io.lumine.xikage.mythicmobs.items.MythicItem.generateItemStack(MythicItem.java:437) ~[?:?]
at io.lumine.xikage.mythicmobs.commands.items.GiveCommand.onCommand(GiveCommand.java:86) ~[?:?]
at io.lumine.xikage.mythicmobs.utils.commands.Command.onCommand(Command.java:68) ~[?:?]
at io.lumine.xikage.mythicmobs.utils.commands.Command.onCommand(Command.java:59) ~[?:?]
at io.lumine.xikage.mythicmobs.utils.commands.Command.onCommand(Command.java:65) ~[?:?]
at org.bukkit.command.PluginCommand.execute(PluginCommand.java:45) ~[patched_1.15.2.jar:git-Paper-143]
... 17 more
 

Tankdest22

Active Member
Supporter
Moderator
Quality Assurance
Joined
Jul 20, 2015
Messages
217
I can agree this is a problem. I've had this issue myself.
 

zEricz

New Member
Premium Supporter
Supporter
Joined
Feb 9, 2020
Messages
1
Same! playing on 1.15.2, both MythicMobs and MMOItems last updated dev version installed
 

YeXiaoLu

New Member
Joined
Mar 8, 2020
Messages
4
I also have this problem. I hope the author will fix it as soon as possible.
I don't want to spend money on bad plug-ins.
 

Baymin

New Member
Premium Supporter
Supporter
Joined
Apr 9, 2019
Messages
14
SAME.
And when mobs dead,it will not drop anything of item folder.
I think it is the same problem of item part.
 

Elric

New Member
Joined
Nov 10, 2017
Messages
14
I hope they will release a free version soon... I know they need money but it's a shame to lock major bug fixes behind a paywall... I have no problem with small ones or with new features being premium only but here we have some major features not working at all
 

Baymin

New Member
Premium Supporter
Supporter
Joined
Apr 9, 2019
Messages
14
I dont care money..
just fix them,and my server work it fine.
And I will fill better.
But now premium version has no solution till today.
I dont know how long we should wait
 

Aura

New Member
Joined
Apr 7, 2020
Messages
2
I have the same problem right now. Just bought the plugin and i'm not able to set up my server due to this issue. Please fix this, it's the main thing we need to mess up with this plugin or it's actually useless
 

Joshinn

Developer
Developer
Community Manager
Premium Supporter
Supporter
Joined
Apr 7, 2018
Messages
37
Known issue, it'll be fixed and or a replacement will be done when possible. Keep in mind the import command isn't necessary and items can still be made manually. It's not the end of the world. Hang tight. Working on it asap.
 

Baymin

New Member
Premium Supporter
Supporter
Joined
Apr 9, 2019
Messages
14
Known issue, it'll be fixed and or a replacement will be done when possible. Keep in mind the import command isn't necessary and items can still be made manually. It's not the end of the world. Hang tight. Working on it asap.
OMG...
nobody reply me when I report this problem in forum or discord.
I even think it's just my server problem, because no one has reported it recently.
Now you tell me,and I will wait patiently.
 

Aura

New Member
Joined
Apr 7, 2020
Messages
2
i know is possible to work without it for in game items but for player heads is really hard to get a setup without it so i hope it will get fixed very soon. Also what if i try to use an older version? should it work?
is it possible to download older ones? (for 1.15 maybe)
 

Elric

New Member
Joined
Nov 10, 2017
Messages
14
I agree with @Aura , a lot of my functionalities rely on this so I would like to get an older version if update takes time, I had premium before so I know this was working with early march dev versions.
And yes, I was using /mm items import for player heads and mob eggs, so impossible to configure them by hand :/
 

SenkuUzumaki

New Member
Joined
Nov 25, 2019
Messages
4
Im working as a dev for a server, the owner has recently updated from mythicmobs 4.7.2 to 4.9.1 and when we import mmoitems to mythicmobs and i try to /mm i get (name) it gets the error. Also the mobs cannot have the armor/equipment. But it works if i write it by hand instead of importing but then i cannot add the mmoitems, such a waste and since we cant downgrade on mythicmobs versions (we alwasy get the newest version when we download) i cannot get 4.7.2 where it works
 
Top